Δευτέρα 27 Δεκεμβρίου 2010

Απίστευτο περιστατικό στην εξεγερμένη Αγγλία!


Δεν κρύβω πως επιθυμία μου είναι να ασχοληθώ με τη δημοσιογραφία. Παρακολουθώντας όμως αυτούς που εκπροσωπούν το συγκεκριμένο χώρο αηδιάζω όσο δεν πάει! Κανονικότατα φερέφωνα της εκάστοτε εξουσίας υπερασπίζονται απροκάλυπτα τα συμφέροντά της επικαλούμενοι την ηθική ταξη, την εφαρμογή των νόμων, τη διατήρηση της υποτιθέμενης δημοκρατίας που απολαμβάνουμε... Α Η Δ Ι Α... Όχι άλλους Πρετεντέρηδες, όχι άλλες ξανθιές στις ειδήσεις, όχι άλλη παραπληροφόρηση, όχι άλλες γεμάτες τσέπες εκδοτών και μικρόνοων δημοσιογραφίσκων που εμείς ως στρατιώτες του καναπέ τους στηρίζουμε κάθε βράδυ στις 8.
Ξύπνα βολεμένε μικροαστέ, ξεκούνα! Τα ΑΜΕΑ σου έβαλαν τα γυαλιά. Τα ΑΜΕΑ παρά τα κινησιολογικά τους προβλήματα βγαίνουν να φωνάξουν για το μέλλον των παιδιών σου ενώ εσύ δεν έχεις χωνέψει ακόμα τη γαλοπούλα!
Ένα μάτσο ακριβά κοστούμια διχως πρόσωπα, δίχως συναίσθημα και λογική. Αυτό παρέχει η λαοπλάνα τηλεόραση. Απ' ότι φαίνεται παντού όχι μόνο στη χώρα μας. Γιατί αυτά τα συστήματα αλληλοβοηθιούνται, είναι αδερφάκια, εμείς είμαστε όμως τα παιχνιδάκια τους. Αξιοθαύμαστες οι ερωτήσεις του Άγγλου δημοσιογράφου. Μήπως σας θυμίζουν τις ερωτήσεις ενός συναδέλφου του (Νίκος Μαστοράκης 1973); Μόνο που αυτός δρούσε για χάρη ενός δικτατορικού καθεστώτος. Αλλά τελικα αναρωτιέμαι μήπως βιώνουμε μια δικτατορία που προσπαθούν να της φορέσουν μία μάσκα δημοκρατίας;
Κάθε μέρα λιώνει μπροστά στα μάτια μου αυτό το παγωμένο οικοδόμημα του καπιταλισμού αισθανόμενος τη φλόγα στις ψυχες των ανθρώπων που δεν υποτάσσονται σε κανέναν και δε λογοδοτούν πουθενά!
Υ.Γ.Παιδιά όλοι στον αγώνα της άκρας δεξιάς γιατί τώρα εκτός από τους μετανάστες κινδυνεύουμε έντονα και από τα ΑΜΕΑ!

ΑΗΔΙΑΖΩ...

6 σχόλια:

  1. πραγματικα απιστευτη η βλακια του!
    το παλικαρι ομως δεν κολλωσε του τα χωσε!αυτος εσυ εγω ειμαστε το μελλον..
    ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!εσυ το ειπες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δε μασάμε!
    πάρε ένα βίντεο από έναν Άγγλο μαθητή που τα χώνει [αν και ο τίτλος που του έδωσε ο μεταφραστής έχει κάτι περίεργα για Νέα Τάξη, το βίντεο αξίζει!!!!!!]

    http://www.youtube.com/watch?v=ZwQnorGhQhs&feature=player_embedded

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η εξουσία κλασσικά χρησιμοποιεί τα όπλα της...
    Όντως Δημήτρη απίστευτος ο τυπάς!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. κλοτσαγα ανετα τον παρουσιαστη αν τον ειχα μπροστα μου! Ο Jody ομως,συνειδητοποιημενος και ξυπνιος... ιδιος με ολους μας, ασχετα αν καποιους τους βολευει να πιστευουμε το αντιθετο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. KΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ *★ 。*
    ˛°_██_*.。*./ ♥ \ .˛* .˛。.˛..♥ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟ 2011♥
    ˛. (´• ̮•)*.。*/♫.♫\*˛.* ˛_Π_____ ˛* ˛**★* 。*˛.*.★*
    .°( . • . ) ˛°./• '♫ ' •\.˛*./______/~\*. ˛*.。˛* ˛. *。
    *(...'•'.. ) *˛╬╬╬╬╬˛°.|田田 |門|╬╬╬╬╬*˚ .˛ *.*

    ΑπάντησηΔιαγραφή